cyber_2021_logo_wit

Aan de slag in gemeente Raalte met het Waardenmodel Leefomgeving

Samen naar buiten en met andere ogen naar een buurt kijken. Dat hebben we afgelopen donderdag met 35 deelnemers gedaan. In de wijk Westdorp liggen diverse uitdaging voor de openbare ruimte en de gemeente is benieuwd naar de inzichten die het werken met het Waardenmodel oplevert.

In vier groepen zijn we buiten in gesprek gegaan over een aantal relevante thema’s zoals biodiversiteit, klimaatadaptatie, betrokkenheid en uitstraling. Dit zorgde voor boeiende gesprekken over wat er in de wijk aan de hand is en waar kansen liggen voor verbetering. Maar ook feedback over hoe het Waardenmodel in de praktijk werkt. Voor de gemeente Raalte goede opbrengst om met deze buurt concreet aan de slag te gaan en voor ons input om weer op verder te bouwen!

Met dank aan Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland voor de organisatie, Gemeente Raalte voor de warme ontvangst en Gemeente Hof van Twente voor het delen van hun ervaring met het opstellen van een IBOR op Waarden. Hennie Rodijk Louise Kok Martin Damveld Bas Schuite Marcel Aarnink Anneloes Voorberg

Deel dit bericht:

Gratis downloaden:
Whitepaper Waardenmodel Leefomgeving