cyber_2021_logo_wit

Actief aan de slag met het waardenmodel

Dinsdag 29 november koos een twintigtal mensen ervoor niet naar de WK-wedstrijd Nederland-Qatar te kijken, maar meer te willen horen over het Waardenmodel Leefomgeving. Gemeente Bunnik ontving ons gastvrij en liet de deelnemers het centrum van Odijk tegen het licht houden met het Waardenmodel Leefomgeving

Ziet het centrumgebied er representatief uit en wat is de beleving van de plek? En is het centrumgebied klaar voor toekomstige ontwikkelingen als een grootschalige dorpsuitbreiding? In groepjes werd op locatie gediscussieerd over de thema’s inclusiviteit, betrokkenheid, uitstraling en veiligheid en werden scores gegeven via het Apptimize Platform.

Veel gespreksstof

Terug op het gemeentehuis werden de resultaten vergeleken en de verschillende inzichten gedeeld. Dit leverde veel gespreksstof op over de kansen van het centrumgebied van Odijk. Ook is er input verzameld over de doorontwikkeling van het waardenmodel.

Een van de uitkomsten van deze sessie is dat de inwoners en andere gebruikers als gebiedskenners een actieve rol kunnen spelen in de vraagstelling en/of beoordeling van een gebied aan de hand van het Waardenmodel Leefomgeving. Daar kunnen we als Cyber verder mee!

Benieuwd of het waardenmodel ook iets voor u(w gemeente) is?
Kijk voor meer informatie op: www.waardenmodelleefomgeving.nl.

Deel dit bericht:

Gratis downloaden:
Whitepaper Waardenmodel Leefomgeving