cyber_2021_logo_wit

Terugblik webcast Waardenmodel Leefomgeving

Vrijdag 23 juni was het letterlijk en figuurlijk een stralende dag op het golfterrein in Alphen aan den Rijn. ‘s Morgens was het namelijk tijd voor een sessie over het Waardenmodel Leefomgeving; ’s middags vond het jaarlijkse golftoernooi plaats

Deelnemers uit het hele land waren fysiek aanwezig of digitaal aangesloten om meer te weten te komen over de mogelijkheden van het Waardenmodel Leefomgeving. Er waren veel beleidsmakers en beheerders van verschillende gemeenten aanwezig. Zij sloten aan omdat ze op zoek zijn naar een manier om de vertaling te maken van ambities en visies (bijvoorbeeld de Omgevingsvisie) naar de openbare ruimte. Zowel in beleid als in programmering. Wat is het effect van bepaalde maatregelen? En welke maatregelen kun je nemen om een bijdrage te leveren aan een bepaalde waarde?

Inspirerend

Met deze vragen in het achterhoofd hebben we de deelnemers meegenomen in het Waardenmodel Leefomgeving. We hebben de reis die we de afgelopen jaren hebben afgelegd en de ervaringen die we hebben opgedaan, in diverse pilots gedeeld. De samenwerking met Managing Public Space en de mooie bijeenkomst die we daarmee hebben gehad, kwam daarbij ook voorbij. Bovendien hebben we de gedachte besproken om een gebruikersplatform op te zetten voor het waardenmodel. De behoefte om hier verder mee te gaan, werd zeker gedeeld. De vorm, daar moeten we nog verder over nadenken.

De sessie was zowel voor de deelnemers als voor ons inspirerend. De bijeenkomst leidde in ieder geval weer tot nieuwe verbindingen en mogelijk ook tot concrete projecten om met het waardenmodel aan de slag te gaan.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over het Waardenmodel Leefomgeving? Ga naar www.waardenmodelleefomgeving.nl, download daar de whitepaper of neem direct vrijblijvend contact met ons op via 0172-631720.

Deel dit bericht:

Gratis downloaden:
Whitepaper Waardenmodel Leefomgeving